Monday, September 14, 2009

yeay esok balek!

yeay! tak sabar diriku menghitung pergerakan jam. haha. ayat skema sket tengahari nih. atyku koyakkkkk. plan nak beli tudung online tak kesampaian. stok da abesh!!! huwaaaa :( suka sangat tudung tuhhh weyhh. cik puan akak beautiful tudung, nape da abesh. huhuhu. saye sangat kegemaran dengan itu tudunggg *sedih* tengok tudung bawah nih. tudung nih la yang aku order malam tadik. tapi akak pemilik beautiful tudung itu membalas pagi tadik dengan balasan yang membuat atyku ranap seribu dan mungkin lebih dari seribu.

'assalamualaikum cik nurul ain, maaf, tudung yang anda tempah da kehabisan stok. tudung yang baru akan sampai dari Indonesia 18hb nih, tapi semuanya da ditempah'

sedih kannn. sila bekongsi mood sedih gak sekarang. :(



takpe kak, tolong simpankan saye satu stok bile da ade oke? pliz pliz pliz. huwaaaaa. semoga maseh ada sinar baru di hadapaannn. iye! pasti ada! hehehe :D
hatiku sedihhh. tape, lau ade sesape nak ubati kesedihan nih dengan bagik satu tudung baru bole gakkkk. hehhe. ade sesape nak bagikkkk takk?oke tadak sape. *kaciwa*
hiyaaaaak esok bakal pulang ke rumah dengan gumbira hatii tak terkata sebab tak larat nak berkata banyak sebab da cakap banyak. hahhaa. tadak kene ngena.
oke esok bakal balek ke kampung yang serba indah agy permai dan bakal memulakan bisnes jual kuey raya. hahah. tak leyh blah.

eyt suma oranggg! mari datang rumah saya raya nih kalau tak maluuuu. hehehe. gurau2. sila datang rumah saye raye nih yekkk. kita beraya bersama2 tanpa duet raya dari saye cuma ade kuey raya yang sangat sedap lagi menawannn. hahhhaa. sila tunggu. sila datang raya nih. anda sume dijempottttt. :D
bawak satu family pon takpe same2 kite eratkan silaturahim. hehehe cewah ayat cam suh orang bawak rombongan minang. itu boleh juga. hahahah saya suka gurau2 manja. *buat gaya muntah sekarang* :p

nanti da balek uma I tunjuk U koleksi kuey raye I buat oke. pastuh lau nak tempah silakannn :)

to all my friends from SBH, Lim Qian, Mak Pee Kwang Xin, Vinothini, Gunaraj, Veejay, Alvan, Teh Weng Kern, Ananth, Jeremy and Pavethra, do come to my house diz raya oke?
let's have a gathering diz raya! yipieeee! miss u guys so much! :D

3 comments:

iRa DiDi said...

nk beli jugak tudung tu bleh? bleh pakai pd hari raya yg sama dan mengingati antara 1 sama laen..

:P

merindukanmu.. menyayangimu.. selamanya..

syat said...

asek ingat balik jek
hahaha..gigit karang nagis tak belagu mentang2 lah die dapat balik awal
tak aci betul isk3

aiN_z said...

ehehhe didi
kte xpnah berboria agyy kan
:D
tdung tuh pas raya bru ade
huwaaa
cantek kn tdung tuh sayanggg
nk pky 1st raya xdpt
huhuhu~
mish u muah3

syatku sygggg
hehehe
sayang awakkk
jangan jelessss
:p
kish sket!
muah3!
:p