Wednesday, September 23, 2009

mari add saye di skype :)

ape kene ngena tajuk post nih ngan post nih?? tadak kene ngenaa tapi tolong amek kesah itu tajukkk. saye sedang in a relationship with skype sekarang selain yahoo messenger. haha. silaa add jika mahu :p nurulain_101190@yahoo.com. nak promote skype nih. sangat cumel, bunyik2 dia pon cumel, n emoticon dia apetah lagiii, tak dapat kalahkan kecomelan si pengguna skype. hahaha. mehh join skype ;) sesungguhnya saye tidak dibayar ape2 oleh company skype atas promotion ini.

malam nih rase rindu sangat kat kawan2 sume, yang dari skola dulu, sampai da kat kolej sekarang. rase cam cepat nye mase berlaluuuu. dulu2 kecik agy, cumel2 agy, sekarang da besaaa, err tapi cumel agy. hahaa. oke tayah layann. hurm tapi nampak sangat cepat nye mase tuh berjalannn.

rindu sangat kat kawan2 lame. tah nape tah malamnih..

ntuk sume kawan2 yang saye kenali, saye nak bagitahuu, saye sangat sayangkan anda sumer.
walaupun ntuk kawan2 biasa, yang saye tak rapat sangat, tapi untuk setiap orang yang aku kenal,
aku sayang sangat kamu sumerr.

untuk kawan2 rapat, mintak maaf, kalu2 selama nih, banyak sangat buat kamu sakit hati or terasa hati.... tapi, kadang2, bila kite berselisih faham tuh, insyaAllah ade jalan penyelesaiannye kann. n pastuh, kite makin rapat. tak kesah pada sesape ponnn, yang saye salu teremo, atau terlepas geraammm, pas da sejuk tuh, kite jadik makin rapat. alhamdulillah sangat2.

thanks ntuk kawan2 sume, sebab salu dengan saye, tak kira masaaa.

bile lapar, korang bagik makanan (dan suap makan)

bile ngantok, korang teman tido (dan tidokan jugakkk)

bile sedih, korang salu pujukkk (n kadang2 nangis same)

bile hepy, korang excited nak tahuu nape kite hepyy (n tumpang gelak)

n bile ain down, korang saluu ade tolong bagik semangat.

thanks sangat2 kat sume kawan2... saya sangat sayangkan anda sumerrr..

thanks sangat2, sebab ade dengan saye selalu, tak penah biarkan saye sedih sorang2....

thanks sebab memahami saye...

harap ukhuwah berkekalannnn. insyaAllah..

sayang sumer orangggg.

zatyiraaymanadearumetku shazniatennndidipaeijennhajarhaulahhklasmet tersayangrakan2 usrah

mintak maaf ntuk kawan2 baik yang takde gambar kt cniiii. tak sempat curik n tak jumper. huhuu. tapi, saye sayang sumer orang =)


mohon maaf kat sumer kawan2, harap persahabatan berkekalan insyaAllah...

masing2 da besa, da matang, semoga dapat bawa diri dengan baik, insyaAllah..

friends are everything. terima kaseh jugak sebab sayangkan saye. =)

cintaku tidak bertepok sebelah tangannn. hahaha. errr, bukan ntuk sesape, nih cakap ntuk kawan2 wanita. =)

kak izi, kak mimy, rindu sangat kat anda berduaa. selamat menjalani kehidupan baru.
jangan lupekan saye kat sini. =) n, thanks for everything.
harap dapat koling2 nanti. n, anta pape news k?

ukhuwah fillah sampai bila2 insyaAllah...
baeklah, mari sambung membuat kerjaaaaaa.

'sempurnakan sesuatu tanggungjawab itu umpama itulah peluang terakhir kamu untuk lakukannya'

ya Allah, terima kasih, krna kurniakan aku rakan2 yang sangat baik, dan menyayangi aku......
selamatkanlah mereka walau di mana saja mereka berada, dan semoga mereka mendapat yang terbaik dariMu......
ameen~



assalamualaikum.....














17 comments:

Syazwan Harun said...

woi gmbo aku mane!! :P

aiN_z said...

errr
perlu ade gmba ko ker??
hahhaa
;p
*gurau*

xsempat curiikk

;p

Akmal Hayat said...

punya laa byk gamba aku, satu pn x masok..

aiN_z said...

errr orang yang banyak kali emo ngan saye dlm bulan poser takleyh masuk siniiiii......

shalala~

tak dispesifik pade sesaper
kalu terasa sendirik, sronokkk tuuhhh
;p

Akmal Hayat said...

haha..ni bez ni..ade rr pluang aku emo byk2 lg kt ko..

muahahaha
>:)

aiN_z said...

hohoho
xper2
nnt ade post betajukk
'orang salu emo dengan aku'
beshh nak wat post tuhh

shalala~

ade gmbo ko plg bykkkk
sbb ko plg emo ngn akuuu

Akmal Hayat said...

jgn weh!
gosip kang nnt..
xnak2!!
ho3

aiN_z said...

hahaha
tahuuuu takottt
:p

senang nak ugut dak kecik sorang nihhh
hhahhaha

Akmal Hayat said...

haha..nenek buli cucu..
mst laa sng..mkn garam lagi awal..
:p

aiN_z said...

aishhh
gi mintak mama hang burat branak smule, tengok bufday sape yang duluuu..
saye ke andaaa?

n gi tanye mama ko, ade tak ko mmpunyai sorang nenek bernama NURUL AIN? huwaaaaaa
mama hang cakap, "aishhh cumel sgt dak tuh nak jadik nenek hang akmalhayatttt"

hahahhaah
;p
ariny masak tadik tadak lak tlbeyh garamm
oke jeh, mak kate sedap smbal ayam.
hihihi

aiN_z said...

err bukan burat branak, SURAT BRANAK

Akmal Hayat said...

hua2..
no komen..terpaku..
xde idea seh kali ni..

xpe2..lain kali cuu dtg smule yer nek..

:D

aiN_z said...

heheh
cuu
lain kali datang bawak kuey raye yepp
uhuk uhuk ((batok))
;p

=)

TruePisces said...

ain, nape gmbr kter kecik...waa!!!!

aiN_z said...

err
maherrr
hihihhh
sila klik pd gambar nuk view besa
hehehhe
;p

taper maher
awak sgt disayangi di hati iniii
:D
muahh3

didi said...

burat branak.. hauhauahauahauahuahauahaua... :P :P :P

waaaah terharunya dgn post ni.. x tergambar dgn kata2.. thanks jugak ain.. salu tdo ngan dd malam2..
lets treasure our moment together.. syg ain!!!!!!!

aiN_z said...

syggggggg
heheheh
tharu ekhhh
haa kena bawak kuey raye tganu byk2 okeee
;p
err salu tdo ngn didi malam2 smpy didi tadak tmpat nak tdooo
ngeh3
hehehe
tenkiuu syg
=)