Friday, March 19, 2010

arini dah jumaat. esok sabtu. lusa ahad, balik KMB! hohhh cepatnya mase berlalu! kurang dari 50 hari nak IB exam ohhh. n ari rabu minggu depan aku interview puloppp. huwaaaaa. cuakkk. errr takut, gelisah gundah gulana sume ade. huhuh. dah la dulu takde MOCK interview sebab ade kat hospital. so ini interview first di KMB ini.

waduuhh. cuak sangat.
ohh tolong doakan lidahku tak terkelu nanti. saye dah la pendiam. kan kan. huhu. takut je nanti depan interviewer jadik pendiam jugak. c'mon ain! boleh boleh!

nurul ain, gudlak! jangan meloyar buruk depan interviewer! huhuhuhu. baiklah.

huit huit huit IB exam da dekat. sangat. tersangat. amat. revise betol2! jangan main-main.

ni asek bela baby kat FB. huhu. stress telah membuatkan aku adopt baby di Facebook. yooooo sangat seronok. baby yang cuma tahu sebut 'babaaahhh, mommy, daddy' dan pekataan2 cumel membuatkan stress hilang seketika, tapi mase tetap takkan berenti sekejap untuk aku membela bayi. hohhhh jangan buang masa!

jom prepare ntuk intbiu! help me.

huwaaa'
oh ya, baby di Facebook bernama NINI ;) ala2 DIDI. harap tak nakal seperti didi, tapi comel saja seperti dia. heee~

6 comments:

iRa DiDi said...

ain!!! comel sungguh! haha.. takpe tangguh dulu jaga baby, lepas IB exam pulak..

interview buat elok-elok..

bittaufik wannajah!!!!

Syazwan Harun said...

aku mmerlukan mock gak :(

aiN_z said...

nanana
sayangkuuuu didi (bukan wanharun)
hahaha

tenkiuu
doakn ehh
;)
waaa tasabar nak jumpaak sok
thnx for calling last nyte
tadak kedit
hehhe
;)

k pas IB nak bersungguh2 jage baby
hehehe

aiN_z said...

hey hey hey wanharuunn
hahah
ko taperlu MOCK
SANGAT TIDAK PERLU OKEYHHH
hehe

atenn said...

hey hey ainnnnn
gudluck mockkk
chaiyok2 =)
labedabedu

aiN_z said...

hey hey hey ateenn ;p
ihihihi thanksss sayanggg ;)