Saturday, May 22, 2010

=) alhamdulillah

ya Allah, syukur sangat. penantian 2tahun berakhir. alhamdulillah sumenye berakhir dengan baik insyaAllah. sekarang tengah tunggu umi datang amik, tapi amik kesempatan curik2 menulis. rasa sedihhh berpisah ngan sume orang. kawan2, thanks a lot sebab salu berada dengan saya. cikgu2, banyak berkorban ntuk kitorang. habis IB bukanlah bermaksud dah habis sumenye. tapi kehidupan baru je bermula, melangkah ke dunia luar.

satu cabaran baru.

satu pemandangan baru.

dan insyaAllah satu harapan baru.


semua orang da buat yang terbaik untuk exam IB, sekarang urusan Allah untuk berikan keputusannya. bismillahitawakkaltu'alallah =)
sama-sama kita doakan yang terbaik untuk semua orang.

dan buat rakan2 dan diri sendirikkk, sama-sama kita kuatkan diri di rumah! kat KMB, jiwa dah dididik untuk solat tepat pada waktunya, tapi jangan biarkan didikan tu hanya di KMB saja insyaAllah. Allah tidak hanya melihat kita sewaktu kita di KMB kan, tapi waktu kita kat rumah jugak. =)


yeaaahhhh nak tengok duniaa luarrrr =) akhirnya.
hehhee. jadi esok insyaAllah bakal berjalan2 dengan umi. yipiiii. n jumaat ni, ke kedah insyaAllah! =)


jom jom jom sama2 kita kurus2kan badan semulaaaa. hahaha. okeh kes tu untuk saya seoranggggg. huuuuuuu.
=l wasalam.

12 comments:

Voy@Ger said...

" kita kurus2kan badan semulaaaa."
kurus..kurus jgak...jgn kering sudah~

aiN_z said...

hahah itu sangat tidak mungkin =)

Akmal Hayat said...

selamat menjaga mutabaah. =)
maaf jika ada salah silap sepanjang 2 tahun. main lepas je masa dlm mpp dulu.

good luck for ur future..

aiN_z said...

time kaseh
insyaAllah =)

gud luck juga yep =)

Amin Rox said...

Jom jaga badan! hehe.. peringtan untuk diri ini juga.
then jaga hati dan iman!

aiN_z said...

hhehehe
time kaseh
insyaAllah jge sume mnde kan kan kan
=)

Akmal Hayat said...

haha. amin2~ badan jugak yg priority.. =P

aiN_z said...

amboiiii akmalhayaaattt?

perli org nomboq satu nawhhhh

hohoho~

Akmal Hayat said...

melawak membe2.. merapatkan ukhuwwah.. tak gitu? :D

aiN_z said...

ececeehhh

alasaan je tuuhh

=p

sikat said...

haha kurus2. jom

aiN_z said...

hehe cik or encik sikat. jom2 =)