Friday, January 1, 2010

31/12/09

selamat tahun baru!


sehari sebelum tahun baru, berjalan-jalan.dah lame tak gi jalan sorang2. heh semalam ucu bagik kua. ingat nak g DBP awal pagi tuh, konon nak carik buku rujukan ntuk EE. tapi disebabkan masalah dalaman (malas nak gi saeng ucu kua keje awal pagi), so terpaksa cakap kat ucu nak kua snirik

ucu, tape lah, nurul gi snirik tengahari nanti. nak wat keja sket

tape ke gi snirik? tahu tak camne nak g DBP?

boleh je jalan2 nanti. takde pape lah!

ok. nanti kol kawan ucu (dia keja kat DBP)
013 - xxxxxxx

okeh!

waaa serunuk tak terkira, nak kua snirik nihh. da lame terkurung kat rumah. yuhuuuu. tepat kul 12 pegi iron baju, siap2, 12.45 baru kua. hampes tol besiap punye lama. bejalan kaki ke stesen Cahaya dah 10 minit. tapi gi KLCC dulu mengepos assignment. tayah cakap ah assignment hape, buat malu da nak abesh cutih baru nak pos. sampai2 klcc, terus rasa rindu tiba-tiba kat tempat keja lama, skybridge. hajat di hati cam nak pegi sane. tapi hajat terbatal kurang dari 10 saat. tanak ah pegi. nanti dyorang dah takenal. nanti dyorang cakap,

'betol ke budak tembam nih penah keja sini'

tape lah, lepas IB baru pegi balek, buat muka kurang malu mintak keja balek. hahahah.

huhuhu. so terus ke post office. pastuh terus tanya abang tuh, ari senin bole sampai tak. ye lah, watnya dia anta seminggu baru nak sampai, rugilah rm6.50 aku untuk poslaju tu.
ok! senin boleh sampai.

tringgggggggg. menyengih kat situ. sebab hepy at least saye ade anta keja tym cuti =p

then, pegi buat ape yang patot di tempat yang sepatotnya.
pastuh perot buat konsert, tanda kebuluran. tiba-tiba rasa ngidam nak makan secret recipe. tapi telupa pulak SR kat mana. da lame takgi KLCC tak ingat. round sampai tingkat 4 jalan-jalan. pegi teddy tales, beshnya ade mat saleh tuh belikan makwe dia teddy besa sama 3/4 badan! hoho. pastuh masuk kino. boringlah! ramai sangat orang. pegi body shop. boring jugak. minah tuh asek ikut jeh. bia lah nak tengok2 dulu. huhu. penat jalan, tepon sum1.

tolong carikan kat tenet kat mane SR kat KLCC

C floor. C35.

ok thanx!

nape lah aku bazir kedit tepon orang, padahal boleh je carik kat papan kaler hitam tuh.
pastuh pegi la SR. mak aih! ramai gila orang? masuk secara malu2 ke dalam SR, takut tadak tempat nak duduk. pastuh nampak 1 meja berkerusi 4. ape lagi, terus serbu! tiba-tiba abg SR datang.
adik, bape orang?

sorang.

duduk meja tuh boleh? (tuding jari kat meja 2 kerusi)

boleh2. no hal

bangun, pegi kat meja tuh. aish mamat tuh mase aku datang tanak kua, tym da dapat tempat duduk syiok punya, baru nak pegi. tapi takesah la, yang penting dapat makan!
beli Chicken Bleu ape tah tak hingat name penoh. ngn oreo milkshake. sedap2.
hah bila tiba kena bayar pon SEDAP JUGAK.

pastuh bosan. tiba-tiba teringat tujuan asal keluar rumah. hey nak gi DBP lah!
terus tepon abg shidy, gtawu nak g DBP. harap2 tunggu depan DBP sebab takut kena culik. heh tadak sapa nak culik. 45 minit tukar2 train, sampai lah ke DBP, beli buku sket.
then g library DBP yang lagi lima minit nak tutop. dapat cium bau aircond je lah.

huhuh. hajat sebenar tak kesampaian. then ucu call, suh g ofis beliau,, nk bawak gi makan.
hurmm baru je pas makan, makan lagi. mane tak g****. tayah teka ape pkataan tuh.
yang penting da dapat buku nak wat EE. yuhuuuuu. tasiap jugak senin nih tatahu lah!

nadirah, hajar, nanti bila-bila kita pegi secret recipe ye. semalam tasempat nak makan yang baru jadik kegemaran, classic cheese. takot duit tacukup. hahahaha. miss you guys =)

ehh! SELAMAT TAHUN BARU!
2010. bakal menjadik warga 20-an. hahha. baru sedap nak cakap. kaum 20-an.
azam baru? hehh. ade2. err tapi azam baru 2009 pon dah lupa!
=p

ibu! saye rindu nak webcam ngn anda lagik. heheh



classic cheese

esok nak jumpa kak nadia kat mid!

(◕‿◕✿)

7 comments:

iRa DiDi said...

salaam.. wah jumpa kak nad ekkk?

yes sweetie.. nanti kite pi SR sama2.. dd nk makan cheese choc.. ^_^

aiN_z said...

love u
=)
eheheh
tadik dapat classic cheese!
ngeee~
hehehe

yup tadi kua ngn kak nad n her sis
sweet sgt dy
hehee

Anonymous said...

ain,
jaga diri

u dont have to keep invi on ym or appear off9 kat i
kalau ain betul2 xnak i contact u lagi, then i wont disturb u

but, i'll never give up

-utahusapei-

syamil said...

wahah......pnjg kisah makan nawh.... =P

aiN_z said...
This comment has been removed by the author.
aiN_z said...

syamil,
huh,
jangan ah nak ckap kuat makan


anonymous,
saye tauu saper awk,
thnx, jge dri jugak

syat said...

dah lame tak contact... terase sepi berjauhan dengan kawan baik yang amat disayangi... termasuk paei... bile boleh jumpe yek? dari sem lepas nak jumpe tak dapat2 lagi... ridu kat ain.... nanti kalau free, kiter jumpe, ye?mmmmmmuaaaaahhhh!!! selamat tahun baru.. azam baru ade tak? semoga sentiasa berjaya dalam rahmat Allah yang Maha Penyayang lagi MAha Mengasihani..