Tuesday, November 10, 2009

terima kasehhh thank you

alhamdulillah.
da besa dahhh. da 19taunnn. da tua kaahh? err tak agy tuaaa kann. baru 19. muda remaja agyyyy. hahahah. tapi, da dewasa. errr, ye la tuh kot.
nak ucap time kasehhh banyak2 kat kawan2, kLasmet, ex skulmet, n sume2 rakan alam maya yang wishh saye malam tadiiikkk. tenkiuuu sangat2. sayang anda sangat2 ;)

thanx kat beshfrens, yang malam tadik buat KEJUTAN yang boleh tahan tekejottt gakk. hahaha. tenkiuu sayang2kuuu. ;)

thanx kat kLasmet, yang lpas abesh makan, tibe2 sume bangun pastuh nyanyik lagu beshdaayy versi English ala2 Eliza tadikkk. hahaha. tenkiuuu. terhaaruuu. sob3 ;)

thans family mpp, yang wish malam tadikkk n arinyy. thanx sangat2. korang sangat shuweeetttt. pheweeeetttt. nanti kita gi makan lua ramai2 k satu family. hehhheeh ;p

thanx kat ibu, yang kol tepat kul 12 malam. huhu. terhaaruuu ;( ibu salu tido awal. malam tadik puan khatijah korbankan waktu tidur beliau sebanyak 2 jam sebab nak wish anak gadis tercinta yang cumel lagi gedik lagi baek lagi sengal yang jauh dari mata dekat di hati. time kasehhhh ibuuuu. huwaaaa. yeay! sabtu nih balek johOr! ade sesape nak ikOt?? hahahah. jom jom jom.
sayanggg ibuuu ;)

dan, terima kaseh yang teramat banyak padaNya, yang dah kurniakan aku macam2 selama 19tahun nih. alhamdulillah, dan sangat2 bersyukur, Dia still bagi aku peluang baiki diri. insyaAllah. ya Allah, terima kaseh!!! ;)

buat semua oranggg, yang wish saye, n yang mendoakan saye, time kasehh sangat2.
saye sayang sangat kat anda sumer. ;)

ya Allah, moga aku menjadi insan yang lebih baik dari semalam,
aku mohon rahmat dariMu,
aku mohon kurniaMu,
terima kasih ya Allah....




~NURULAINZAKARIA~
19 ialah angka yang menyeramkan

3 comments:

Akmal Hayat said...

nenek sudah semakin tua dan tua..
:PP

aiN_z said...

HUHUHU
jahaatt akmalhayatt
nenek ko pgl akuu?
senGall

Akmal Hayat said...

:P